انگلیس برای مقابله با موج های گرما آماده نیست

بر اساس داده‌های مطالعه‌ای که آخر هفته گذشته منتشر شد، امواج گرمای شدید، نگرانی‌های فزاینده‌ای در میان انگلیسی‌ها ایجاد کرده و آن‌ها را به این باور رسانده که این کشور به اندازه کافی برای مقابله با گرما و محافظت از مردم مجهز نیست.


به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، پس از نظرسنجی‌های اخیر سراسری که نگرانی‌های فزاینده را نشان داد، صلیب سرخ انگلیس خواستار «فوریت بیشتر و تغییرات فرهنگیِ گسترده‌تر» در سازگاری با خطراتی مانند موج گرما در سراسر این کشور شده است.


این مطالعه با یادآوری گرمای بی‌سابقه سال گذشته که منجر به مرگ ۳۲۷۱ نفر در این کشور شد، گفت: بررسی واکنش سال گذشته میلادی (۲۰۲۲) در مواجهه با امواج گرما در انگلیس نشان داد که سیستم اضطراری کنونی به سختی قادر به مقابله با موج گرما بوده در حالی که شواهد فزاینده‌ای از پیامدهای اقتصادی قابل توجه نیز وجود دارد.


این مطالعه خاطرنشان کرد: در حالی که سیاستمداران تمرکز خود را بر خطرات گرما افزایش می‌دهند، ارزیابی پیشرفت اغلب دشوار است.


این مطالعه با عنوان «خلاصه سیاست: درک عمومی از امواج گرما در انگلیس» بیان کرد که ۷۰ درصد از انگلیسی‌ها نگران تاثیر امواج گرما بر زندگی‌شان هستند و معتقدند که تغییرات آب و هوایی، گرمای شدید را تسریع می‌کند.


با این حال، شکاف واضحی بین آگاهی و اقدام وجود دارد و همچنین خنک نگه داشتن خانه‌ها برای جلوگیری از تأثیر گرمای شدید و هزینه‌ها نیز یک چالش قابل ملاحظه است.


در این مطالعه آمده است که ۶۲ درصد از بزرگسالان در انگلیس نگران تأثیر امواج گرما هستند در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۱ میلادی ۵۱ درصد بوده است.


این در حالیست که ۳۹ درصد نیز معتقدند در صورت بروز موج گرما، دولت این کشور آمادگی لازم برای مقابله با پیامدهای احتمالی آن را ندارد.


با این حال، بیش از یک سوم مردم انگلیس هم فکر می‌کنند که امواج گرما در حال حاضر برای این کشور مشکل‌ساز نیست اما در آینده مشکل‌ساز خواهند بود.


از نظر منطقه‌ای نیز نگرانی در مورد تأثیرات گرما، در لندن، پایتخت انگلیس با ثبت آمار ۷۱ درصد، بالاترین میزان در این کشور را داشته است.


در همین حال، ۳۶ درصد از انگلیسی‌ها نگران تأثیر امواج گرما نبودند، اگرچه ۶۱ درصد از مردم این کشور نیز اثرات نامطلوب هوای گرم را تجربه کرده‌اند.


در این مطالعه آمده است: بسیاری از مردم انگلیس در طول موج گرما، اقداماتی را برای محافظت از سلامت خود انجام نمی‌دهند به رغم اینکه معتقدند این اقدامات مؤثرند.


صلیب سرخ انگلیس در این مطالعه پیشنهاد می‌کند که سازگار شدن ساختمان‌ها و برنامه‌ریزی شهری «برای مقابله با گرمای داخل و خارج از خانه بسیار مهم است.»


مقامات محلی در سراسر انگلیس به طور گسترده به تأثیر امواج گرما بر گروه‌های آسیب‌پذیر اذعان کرده‌اند. با این حال این امر هنوز به سطح اقدام هدفمند و هماهنگی‌های مورد نیاز، منجر نشده است.


این مطالعه همچنین بر نیاز به افزایش آگاهی در مورد خطر گرما در کل جامعه و مدیریت جامع و هماهنگ خطر در برابر امواج گرما تاکید کرده و گفته که دولت انگلیس باید یافتن استراتژی‌های موثر در برابر تاثیرات گرمای شدید را در اولویت قرار دهد.


به رغم نگرانی‌های فزاینده، بسیاری از انگلیسی‌ها از آمادگی این کشور در برابر امواج گرما مطمئن نیستند و انتظار دارند که مقامات ملی و محلی نقشی پیشرو در پیشبرد اقدامات لازم در این زمینه ایفا کنند.


شواهد علمی نشان می‌دهد که امواج گرما به دلیل بحران آب و هوایی ناشی از فعالیت‌های بشر در این کشور نیز مانند بسیاری دیگر از نقاط جهان در حال شدیدتر شدن است.


به گفته یکی از مقامات ارشد برنامه تغییرات آب و هوایی اتحادیه اروپا، تابستان امسال به احتمال زیاد گرم‌ترین تابستانی است که جهان تا به حال به خود دیده است.


به گزارش آناتولی، این وضعیت، هشداری جدی برای کره زمین است که در دو ماه گذشته در بسیاری از مناطق، دماهای بالا و بی‌سابقه‌ را تجربه کرده است.


«سامانتا برگس»، معاون مدیر خدمات تغییر اقلیم «کوپرنیک» اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای به خبرگزاری آناتولی گفت: پس از ثبت دماهای بالا در ماه‌های ژوئن و ژوئیه به احتمال زیاد این تابستان، گرم‌ترین تابستان در تاریخ هواشناسیِ جهان خواهد بود.


بر اساس داده‌های کوپرنیک، ششمین ماه از سال جاری میلادی، گرم‌ترین ماه ژوئن در تاریخ ثبت شده بوده و سال جاری با ثبت دمای بالای روزانه از اوایل ماه ژوئیه نیز همراه بوده است.


بر همین اساس روز ششم ژوئیه به گرم ترین روز در تاریخ هواشناسی تبدیل شد، زمانی که میانگین دمای جهانی به ۱۷.۰۸ درجه سانتیگراد رسید و رکورد قبلی را که مربوط به ماه اوت ۲۰۱۶ بود، شکست. همچنین سه هفته اول ژوئیه نیز گرم‌ترین دوره سه هفته‌ای ثبت شده بوده است.


هشت سال گذشته داغ ترین سال های ثبت شده در تاریخ کره زمین بوده است. همچنین طبق گفته کارشناسان سازمان جهانی هواشناسی و اداره هواشناسی انگلیس، یکی از پنج سال آینده نیز تقریباً به طور قطع گرم‌ترین سالی بوده که تاکنون ثبت شده است و در همین حال دوره بین سال های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ میلادی گرم‌ترین دوره ثبت‌شده خواهد بود.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
لینک مطالب دیگردکتر علی اباصلتیان – مشاوره فوری 09387708025

مطالب مرتبط