اقدامات ایمنی برای رفع شکستگی دریچه آب بندان روستای کرگان در
ایسنا/گیلان فرماندار بندرانزلی در خصوص شکستگی دریچه خروجی آببندان روستای کرگان این شهرستان گفت: اقدامات ایمنی از شامگاه گذشته آغاز شده و محل خروجی با حضور کارشناسان فن در حال ایمنسازی است.
محمدصالح ضیایی امروز، یکشنبه ۲۱ بهمن، در حاشیه بازدید مجدد از آببندان مرغوب روستای کرگان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در پی بارندگیهای اخیر و افزایش حجم آب ورودی، دریچه خروجی این آببندان دچار شکستگی شد.
وی با اشاره به اینکه درصورت شکستن کامل دریچه، جریان آب به سمت چندین روستای پاییندست هدایت میشد و ممکن بود خساراتی به اماکن مسکونی و مسیرهای فرعی و اصلی وارد شود، افزود: طی بازدیدی که شامگاه گذشته انجام شد اعضای ستاد بحران شهرستان همچنین کارشناسان آب منطقهای استان گیلان به عنوان متولی اصلی آببندانها وارد عمل شدند.
ضیایی در خصوص این اقدامات جهت تامین امنیت این آببندان تصریح کرد: از دیشب ورودی آببندان با هدف جلوگیری از فشار بار مضاعف بسته و جریان آب ورودی با استفاده از بیل مکانیکی بهمنظور کاهش فشار بر خروجی آببندان منحرف شد.
وی افزود: طبق بررسی کارشناسی انجام شده از سوی آب منطقهای استان برای حفظ دریچه، ایجاد پایه خاکی و بتونی مورد نیاز است که مقرر شد ضمن اجرای طرح تقویت، ایمنسازی اولیه توسط آب منطقهای اجرا شود.
فرماندار شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: هرچند پیشبینی اسکان اضطراری برای اهالی روستاهای همجوار در مساجد و مدارس انجام شده که با اقدامات صورت گرفته و رفع خطر امیدواریم نیاز به این اسکان اضطراری نداشته باشیم.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
آخرین دیدگاهها